Nieuwe luidsprekertechnologie brengt een revolutie teweeg in de manier waarop we naar muziek en andere audio-inhoud luisteren. Of het nu gaat om streaming of het afspelen van lokale bestanden, er zijn nu verschillende manieren om de luisterervaring in uw huis of kantoor te verbeteren. Met zoveel nieuwe luidsprekers op de markt kan het moeilijk zijn om te weten welke de moeite waard zijn om in te investeren. Om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen, zijn hier de beste nieuwe luidsprekers van 2022 die u nu moet kopen voordat ze onmogelijk te vinden zijn.

De Echo Show: Een hands-free slimme speaker en digitale assistent

De Echo Show is een handsfree smart speaker en digitale assistent op het snijvlak van home audio technologie. Met zijn grote touchscreen display kan de Echo Show naast zijn spraakgestuurde, handsfree bediening ook videocontent aanbieden. Je kunt de Echo Show gebruiken om muziek of podcasts af te spelen van verschillende streamingdiensten, zoals Amazon Music, Spotify of TuneIn Radio. De Echo Show biedt ook hands-free spraakbesturing voor uw huis slimme apparaten, waardoor u hands-free controle over uw lichten, jaloezieën, deursloten, en nog veel meer. Qua geluidskwaliteit is de Echo Show hands-down de beste nieuwe speaker voor muziek en luisterboeken van 2022. Met Dolby geluidsverwerking en een speaker van goede kwaliteit dompelt de Echo Show je als nooit tevoren onder in je favoriete muziek. Dankzij het geïntegreerde scherm kunt u ook genieten van visuele content, zoals live-tv, YouTube-video’s en foto’s van uw Amazon Cloud-account. Voor handsfree bediening kunt u ook een spraakafstandsbediening zoals de Amazon Echo Remote toevoegen.

Google Home Hub: Uw eigen persoonlijke Google Assistent

De Google Home Hub is een smart home assistant speaker die het beste van Google direct in je huis brengt. Het biedt handsfree spraakbesturing over slimme apparaten, evenals de mogelijkheid om vragen te beantwoorden, muziek en video’s te streamen of handige tips en informatie te geven. De Google Home Hub is compatibel met verschillende smart home-apparaten, waaronder Google-producten zoals de Nest-thermostaat, Chromecast en Google Home Mini. Het werkt ook met producten van andere merken, waaronder Philips Hue, Samsung SmartThings en meer. De Google Home Hub heeft een groot, handsfree touchscreen display voor visuele content, evenals een ingebouwd smart home bedieningspaneel om alles te beheren, van uw verlichting tot uw aangesloten beveiligingssysteem. Voor mensen die van een goed recept of kookinstructies houden, kan de Google Home Hub ook stap-voor-stap video’s ophalen. De Google Home Hub is hands-down de beste nieuwe smart home speaker van 2022.

Samsung Speaker-Smart TV Integratie

De Samsung Speaker-Smart TV Integratie is een innovatief audiosysteem dat het beste van twee werelden samenvoegt – met een beetje hulp van draadloze technologie. De Samsung TV Soundbar maakt verbinding met de TV via een eigen kabel en het geïntegreerde luidsprekersysteem, dat de kamer kan vullen met rijk, dynamisch geluid. Hij kan ook via Bluetooth verbinding maken met je smartphone of tablet om draadloos muziek af te spelen. De soundbar heeft ook een ingebouwde slimme assistent waarmee u uw stem kunt gebruiken om uw tv en thuisapparaten te bedienen. Hij is compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en Samsung’s eigen Bixby stemassistent. De Samsung TV Soundbar is de beste nieuwe draadloze speaker voor mensen die van hun tv een echt home entertainment systeem willen maken, met volledige functionaliteit en geluid.

Bose draadloze luidsprekers met eigen assistenten

Bose is een van de meest vertrouwde namen in luidsprekertechnologie en biedt enkele van de beste nieuwe draadloze luidsprekers die in 2022 komen. De draadloze luidsprekers van Bose behoren tot de beste op de markt, vooral als je liever een eigen spraakassistent gebruikt dan Amazon Alexa of Google Assistant. Bose is een samenwerking aangegaan met Apple om Apple Airplay 2-luidsprekers te maken, waarmee je draadloos verbinding kunt maken met je Apple-apparaten. Daarnaast heeft Bose samengewerkt met een aantal fabrikanten van smart home-apparaten om Bose Soundlink-luidsprekers met geïntegreerde spraakassistenten te maken. Bose Soundlink-speakers zullen compatibel zijn met Google Assistant, Apple HomeKit en Bose’s eigen assistent, Bose Music. Met Bose Music kun je met je stem muziek afspelen van verschillende apps, zoals Apple Music, Spotify en Pandora. Bose Soundlink speakers zijn de beste nieuwe draadloze speakers voor mensen die muziek van hun favoriete apps willen afspelen, muziek willen streamen van diensten als Spotify en Apple Music, naar podcasts willen luisteren van apps als TuneIn Radio, en diverse spraakassistenten willen gebruiken.

Conclusie

De toekomst van audiotechnologie is hier, en hij is spectaculair. Nieuwe luidsprekersystemen zorgen voor een revolutie in de manier waarop we thuis naar muziek en andere audio-inhoud luisteren. Of je nu muziek streamt of lokale bestanden afspeelt, er zijn nu verschillende manieren om de luisterervaring te verbeteren. Er komen in 2022 een aantal geweldige nieuwe luidsprekers uit. De beste zijn de Echo Show, Google Home Hub, Samsung Speaker-Smart TV Integratie en Bose draadloze luidsprekers met eigen assistenten. Nu je weet wat de beste nieuwe luidsprekers zijn, kun je beginnen met winkelen voor je nieuwe audiospullen. Of je nu op zoek bent naar een slimme speaker met handsfree spraakbesturing of een draadloze speaker om te koppelen met je favoriete audio-apps, deze futuristische speakers zullen je weer helemaal verliefd maken op je muziek.